Hello Ladies,

Vara si-a intrat in drepturi chiar din prima zi a lunii Iunie! Am pasit intr-un nou sezon si asa cum v-am obisnuit vom vorbi despre regulile din materie de fashion pentru mult asteptatul anotimp cald. Prima zi de vara si primele raze puternice ale soarelui mi-au folosit drept inspiratie pentru a crea cateva tipuri de tinute vestimentare pentru prima saptamana a acestui sezon! Dupa cum bine stiti, pantofii reprezinta o pasiune a mea, ei fiind nelipsiti din garderoba oricarei femei care isi sustine eleganta si rafinamentul cu ajutorul tocurilor.

baleriniDar de data aceasta nu este vorba de tocuri; moda verii 2015 ne incanta cu o mare surpriza: Balerinii au revenit in tendinte! Daca pana acum v-am obisnuit cu recomandari despre modul in care trebuie sa accesorizam pantofii cu toc tinutelor vestimentare pentru a le acorda o nota chic, astazi va propun altceva. Un cu totul alt outfit, special gandit pentru a va mentine farmecul si stilul.  Pana de curand, sustineam ideea conform careia doar pantofii cu toc inalt sunt cei care sugereaza feminintatea, insa odata cu aparitia noilor modele de balerini am descoperit un nou look pe care il putem adopta cu incredere in prima parte a sezonului de vara!

Truc de styling pentru accesorizarea tinutelor vestimentare chic ale verii – Cum purtam balerinii?

Balerinii anului 2015 sunt o varianta confortabila a pantofilor cu toc, tocmai de aceea au reusit sa imi capteze atentia si sa fie izvorul de inspiratie pentru tinutele vestimentare pe care vi le-am recomandat. Ei bine, simplii balerini au ajuns astazi sa fie in topul preferintelor, cu ajutorul lor alcatuindu-se cele mai chic tinute vestimentare ale verii. Astfel, iata doua tipuri de tinute vestimentare create, parca, special pentru topurile tendintelor.

Un outfit lejer pentru strazile orasului – Cei care stilizeaza si pun in evidenta o tinuta moderna, urbana si confortabila sunt balerinii cu varf ascutit. Acestia pot face dintr-o simpla tinuta un outfit spectaculos, mai ales daca veti opta pentru o nuanta puternica precum rosu sau o nuanta feminina precum roz pal. Mai mult decat atat, balerinii accesorizati cu o fundita simpla sunt condimentul acestui outfit lejer care va poate scoate din anonimat. Pentru a va crea o imagine completa, iata un model de tinuta vestimentara all black pe care o puteti purta cu incredere – bluzita vaporoasa in nuanta de negru, o fusta din tulle balerini rozin aceeasi tenta cromatica si perechea de balerini din piele lacuita in nuante de roz pudra.

Balerinii verii 2015 sunt foarte comozi, iar daca stim cum sa ii accesorizam, pot fi perfecti pentru a completa un trendy style ideal pentru o orice tip de eveniment. Fiind extrem de versatili, balerinii se pliaza perfect oricarui tip de stil, astfel ca ii putem purta cu incredere fie ca mergem la un date romatic, la o intalnire de afaceri sau chiar la o petrecere de seara!

Tinuta vestimentara pentru un intalnirea romantica – In materie de articole vestimentare, pantalonii din piele sunt must-have-ul anului, astfel ca ei pot fi perfecti pentru a fi purtati la o intalnire romantica fiind sexy si extrem de atragatori. Astfel, nu va fi nevoie sa ii accesorizam cu tocuri pentru un plus de feminitate, ci ii putem purta cu o pereche de balerini cu varf semi-ascutit tip aluna sau cu o pereche de balerini cu varf rotund. Pentru a avea o prezenta exclusivista, vom opta pentru o bluza sau un tricou clasic peste care vom purta un sacou tip cardigan. Cu acest styling nu poti da gres!

Ei bine, pentru a incheia asa cum se cuvine, orice pereche de balerini necesita compania unei genti bine asortate, pentru a avea un impact “wow” asupra celor din jur! Vara ne asteapta cu multe alte surprize, insa cele mai importante informatii au fost acum trecute pe hartie, deci balerinii s-au transformat intr-un must-have pe lista voastra de prioritati!

All yours,

Anafashion