Dragele mele,

In speranta cu fiecare dintre voi isi doreste sa aiba un stil personal cat se poate de feminin si de rafinat, revin astazi cu un articol despre unul dintre cele mai versatile, simple si atat de elegante accesorii, balerinii din piele lacuita, cu toc scurt si fundita. Mereu am fost atrasa de acest model, intrucat imi plac piesele vestimentare care nu se demodeaza si isi pastreaza farmecul.

De aceea, oricarei femei care vrea sa faca o alegere vestimentara pe termen lung si sa se bucure de naturaletea si eleganta accesoriilor pe care le poarta, atelierul nostru le-a pregatit balerinii-doll, asa cum imi place mie sa ii numesc.

Cum construiesti un stil de printesa cu balerinii nude, din piele lacuita?

balerini nudeDaca admiri personaje precum ducesa Kate Middleton, a Marii Britanii, printesa Diana sau printesa Sofia, atunci cel mai probabil iti place sa urmaresti si cum se imbraca. Stilul lor impecabil consta in toate hainele pe care le poarta, iar incaltamintea joaca un rol central. Unul dintre accesoriile pe care il vei observa mereu la femeile din familiile regale sunt acest model de balerini, incantatori ca design si care se vor potrivi cu un numar generos de tinute. Asorteaza balerinii nude din piele lacuita cu rochii de tip sarafan, cu costume compuse din fusta creion si un sacou bine croit, cu rochii vaporoase, chiar si cu pataloni la dunga, de preferat drepti sau un model skinny.

Rezultatul? Niste aparitii extrem de feminine si de elegante.

Personalizeaza-ti balerinii de printesa dupa bunul plac!

Daca nu te incanta culoarea nude sau vrei, mai degraba, niste balerini din piele naturala mata, atunci pune-ti imaginatia la incercare si creeaza-ti o pereche de balerini personalizati. Atelierul nostru iti pune la dispozitie numeroase tipuri de piele, precum si modele aplicate, astfel incat tu sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine stilului tau.

Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele si ca vei pune in aplicare cele mai feminine si elegante tendinte. Pana data viitoare, te imbratisez cu drag!

Ana Fashion