Dragi fashioniste,

Fiindca imi plac lucrurile originale, mai ales in cazul articolelor vestimentare pe care le port, imi doresc sa va insuflu si voua acest lucru si sa va propun o modalitate inedita de a putea beneficia de haine cu totul speciale si facute dupa propriul vostru plac. Poate nu e prima oara cand vorbesc despre pictura pe pantofi, insa voi insista pe aceasta idee, intrucat este una dintre cele mai elegante, moderne si originale moduri prin care va puteti personaliza accesoriile vestimentare.

Iubiti balerinii? Cum ar fi sa cumparati o pereche de balerini din piele naturala, pictati manual, exact pe marimea voastra si sa purtati la orice ocazie un articol vestimentar unicat? Iata cat poate fi de simplu sa obtineti o incaltaminte cu totul inedita.

Vreau o pereche de balerini pictati manual. Cum procedez?

balerini din piele pictati manualPoate multe dintre voi se gandisera deja la posibilitatea de a intra in posesia unui astfel de accesoriu vestimentar, insa nu cunosteau un atelier de pantofi de incredere sau pur si simplu nu aveau idei despre cum ar trebui sa arate o pictura pe pantofi originala.

Stiti ca imi doresc sa va dau cele mai bune ponturi, de aceea va invit sa intrati in atelierul Ana Fashion, locul in care veti putea comanda niste balerini din piele naturala atent si cu migala pictati de catre profesionisti, astfel incat sa obtineti un accesoriu vestimentar unicat. Principalele avantaje pe care le veti avea odata ce apelati la Ana Fashion este posibilitatea de a alege modelul si tipul de piele dorit, precum si culoarea acesteia, in functie de preferinte, dar si de restul hainelor din garderoba voastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina web Ana Fashion si sa dati comanda de balerinii din piele doriti, specificand restul detaliilor, precum tipul de piele dorit, dar si modelul de pictura care va doriti sa fie aplicat manual.

Cat rezista pictura pe balerini?

Sigur, una dintre primele intrebari pe care ti le vei pune este cat de rezistenta poate fi pictura realizata manual pe pantofi, in conditiile in care poate vei purta respectiva pereche de balerini aproape zilnic. Din propria experienta, fiindca deja am cateva perechi de incaltaminte accesorizate cu pictura, printre care si balerinii picatati manual Roxanne pe care ii port mereu cu placere, te asigur ca nu trebuie sa iti faci griji. Asta pentru ca vopselurile folosite sunt de cea mai buna calitate, iar tehnica una speciala, astfel incat balerinii din piele naturala pictati manual sa fie rezistenti, iar tu sa te bucuri de ei o perioada de timp indelungata.

Ce model de pictura pentru balerini pot alege?

Ana Fashion nu iti impune niste modele de pictura standard. Asadar, daca te pasioneaza modelele inspirate din portul romanesc, chiar si anumite flori sau obiecte, poti alege sa le ai pictate pe balerinii tai din piele naturala, doar trimitand modelul dorit. Astfel, atelierul nostru va face tot posibilul sa ai perechea de balerini dorita, pictata cu modelul tau preferat.

Fa loc in garderoba ta de vara balerinilor din piele pictati manual, conform placului tau!

Cu drag,

Ana Fashion