Cine a spus ca poti sa arati impecabil doar daca porti o pereche de pantofi cu tocul foarte inalt? Alege o pereche de balerini din piele si imbina utilul cu placutul. Bucura-te de calapodul foarte comod al acestui tip de incaltaminte si pastreaza o linie rafinata, care sa-ti scoata orice tinuta din anonimat. Daca deja esti adepta lor si nu iti lipsesc niciodata din garderoba, inseamna ca esti de acord cu noi – balerinii din piele sunt piesa de rezistenta pentru orice femeie. Ii poti purta atat in viata de zi cu zi, cat si la un eveniment sofisticat, ca de exemplu un garden party si arata perfect atat cu pantaloni, cat si cu rochii si fuste.

Sezonul acesta ne propune trenduri tentante – iata cateva dintre modelele de balerini din piele pe care sa ii adaugi pe wishlist primavara aceasta!

Balerini din piele in culori puternice

Rosu, albastru regal, verde, oranj, galben si violet sunt culorile care ne vor infrumuseta acest sezon. Adauga si tu in garderoba o pereche de balerini din piele intr-o nuanta puternica! Se poarta incaltamintea cu decupaje indraznete si combinatii de diferite tipuri de piele, asa ca nu te sfii sa optezi pentru un model cat mai extravagant, care sa te scoata din anonimat. Poti sa porti o tinuta minimalista, sa ai un look all black sau sa optezi pentru haine in culori la fel de puternice – indiferent de alegere, o pereche de balerini din piele intr-o culoare aprinsa sunt intotdeauna o idee buna.

balerini din piele

Balerini din piele din nuante pastelate

Cuvantul cheie al acestui sezon? Pastelurile! Fii o prezenta diafana, foarte romantica cu ajutorul unor balerini din piele in nuante de baby pink, baby blue, galben stins sau verde pai. Compune o tinuta sofisticata, care sa imite valurile marii sau vantul blajin de pe malul marii – alege haine din materiale vaporoase si completeaza intreg look-ul cu o astfel de pereche de balerini din piele. Poti sa intregesti peisajul cromatic cu ajutorul unei genti in nuante metalizate, in special argintiu.

balerini din piele

Balerini din piele animal print

Animal print este un imprimeu care nu se va demoda vreodata. Il intalnim in orice forma posibila si ofera intotdeauna un aer foarte glam si luxos oricarei tinute. Alege o pereche de balerini din piele animal print si nu vei da gres! Adopta un look de inspiratie anii 80’ sau opteaza pentru o tinuta monocromatica – mizeaza pe negru, alb si maro. Combina acesti balerini din piele cu genti retro, ochelari rotunzi supradimensionati, canotiere si trenciuri. Construieste o aparitie senzationala, cu care sa te faci remarcata cu fiecare ocazie.

balerini din piele

Balerinii din piele nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba acest sezon. Noi ti-am pregatit o colectie impresionanta de modele – nu iti ramane decat sa intri pe site si sa descoperi gama variata de balerini din piele. Alege modelele care te incanta si consulta catalogul de mostre de piele. Spune-ne din ce tip de piele vrei sa fie realizati balerinii tai, iar noi iti indeplinim dorinta.