Odată cu venirea primăverii, energia feminină emană creativitate, împrăștie bucurie și declanșează frumusețea amețitoare, consolidată, de altfel, de la origini. Conexiunea la starea de spirit interioară este un sentiment intens când vine vorba de răspândire a laturii grațioase. 

 

Îmbrățișarea sinelui, acceptarea greșelilor și curajul de asumare încurajează o gândire sănătoasă. Nu trebuie să fim perfecte ca să ne simțim complete. Ci trebuie să simțim că trăim în acest univers venusian marcat de evenimente plăcute, triste, furioase, fericite și tot acest amalgam complex de emoții. Desigur că bucuria de a fi femei are și reversul ei, însă progresul se află în fiecare dintre noi.

 

Și cum altfel să celebrăm aceste valori, dacă nu în tandem cu venirea primăverii? Soarele ne zâmbește, florile prind culoare și la fel, femeile se hrănesc cu aceste energii ce crează un ritual de poveste. Luna Martie sărbătorește independența feminină și trebuie omagiată așa cum se cuvine.

 

Pe tocuri mari și look-uri feminine

Cum altfel să primim primăvara în viețile noastre, dacă nu pe tocuri, în rochia favorită și coafura cu care ne place să cucerim priviri? Desigur nu trebuie să vină primăvara să ne simțim veșnic proaspete, strălucitoare și asemănate cu florile colorate. Farmecul se află în propriile puteri. Pentru mai multe farmece, poartă culori, pantofi și atitudine pozitivă. Eleganța nu trebuie să fie evidentă, ci poate fi transmisă într-un mod subtil a stilului pe care ți l-ai conturat. You go girl!

pantofi-piele

Flori pictate și texturi colorate

Dacă te declari o iubitoare de artă, pantofii pictați manual manifestă nonconformismul și unicitatea pe care o emani. Cum propriul artist își exprimă inventivitatea, așa și tu poți să îți permiți să fii artistul care își proiectează pereche de pantofi precum o operă unică. Pe lângă gama de modele pe care le propunem în magazinul nostru online, venim la pachet și cu posibilitatea de a-ți pune amprenta cu decoruri atipice. Ținutele minimaliste sau eclectice se potrivesc de minune cu pantofii de inspirație artistică. There is no beauty without color. 

 

pantofi-pictati-manual

Întotdeauna potriviți pentru confort

Faptul că nu porți tocuri nu înseamnă că nu ești feminină. La feminin e despre atitudine, comportament, stil și naturalețe. Talpa joasă întotdeauna ne-a salvat viețile în momente de suferință. De câte ori nu ne-am chinuit să purtăm tocuri și am ajuns cu dureri masive? Așa spunem și noi. Pantofii oxford sunt cea mai înțeleaptă decizie când vorbim de confort. Ba mai mult, acest gen de pantofi, adaugă o notă de eleganță, rafinament și simplitate. It’s oxford o’clock somewhere!

 oxford-piele

Doar cu o singură geantă, poți să îți schimbi complet outfitul

Există trei categorii de colecționare: cele care adoră pantofii și nu rezistă tentației de a achiziționa lunar, cele care nu se pot abține la a achiziționa genți și cele care se află în ambele tabere. Nici nu mai contează în care tabără te afli, contează să ai destule perechi de pantofi și genți încât să te simți completă. Doar tu știi cât e de important și cât de mult schimbă o ținută, geanta perfectă. E adevărat că fericirea stă în lucrurile mici. Sau mari… E terapie pură. Must be the season of the bag.

 genti-la-comanda

În cinstea ta și a tuturor femeilor de pretutindeni, învăluie-te în mărturisiri sincere față de tine, scapă de angoase și energii negative și ieși la soare cu gânduri de bine. Noi suntem aici pentru tine! Creăm împreună, ne bucurăm și defilăm cu AnaFashion