Zeul tinereții fără bătrânețe și viață fără de moarte, zeul veseliei și al iubirii supranumit Dragobete, este un personaj simbolic pentru români. Legendele populare povestesc despre mult adoratul protagonist că acesta era fiul Babei Dochia. Un tânăr frumos, amorezat și un seducător veritabil pentru toate femeile care îi ieșeau în cale. Azi tradiția continuă și poporul român îl sărbătorește cu desăvârșire. 

Dragobete este prevestitorul primăverii. Odată cu el, natura prinde viață și reprezintă sfârșitul desfătării lumești căci începe Postul Paștelui.

24 februarie celebrează frumusețea

 

În vremuri de demult, tinerii se îmbrăcau în straie deosebite, se strângeau în păduri și mergeau la cules de buchete ale florilor care ieșeau înainte de vreme. După culesul florilor, aceștia se adunau să sărbătorească, cu cântec și voie bună. Jocul continua cu fugăritul fetelor de băieți. Câștigătorul era băiatul care săruta fata ce se lăsa intenționat prinsă. Sărutul simboliza iubirea dintre cei doi și urma cu unificarea destinelor. 24 februarie înseamnă belșug, sănătate și iubire. Cine sărbătorea era ferit de toate relele și binecuvântat cu dragoste. Cei care erau împotriva acestor tradiții, erau pedepsiți să nu poată iubi în anul respectiv. Astfel, așa a apărut vorba: Dragobetele sărută fetele!

Prevestește primăvara cu balerini

 

Se potrivesc la orice ținute, sunt o opțiune foarte comodă și sunt un ajutor secret în ceea ce privește înlocuirea tocurilor cu balerinii. Nu doar că permiți picioarelor să se relaxeze, ci și corpul și mintea ta vor pluti și se vor concentra pe seara petrecută alături de partenerul tău. Asortează-i la ținute casual, elegante sau chiar sofisticate. Pe lângă asta, cu Ana Fashion nu trebuie să îți mai faci griji de aspect sau calapod. Jumătățile de măsură salvează întotdeauna situația, iar calapodul își spune cuvântul. Doar trebuie să comanzi modelul pe care îl dorești, îl personalizezi și te bucuri de perechea de balerini mult visată

 

balerini-la-comanda

 

Fermecătoare pe tocuri

 

Sigur că vrei să îți găsești prințul șarmant cu care să plutești pe aripile frumosului, sau, dacă deja l-ai găsit, bucurați-vă împreună de ziua asta minunată. Asigură-te că ești încălțată cu perechea ideală de pantofi cu care să îi cucerești privirile. Pantofii stiletto sunt fără dar și poate cele mai populare perechi de încălțări cu care poți defila liniștită. Chiar dacă luați cina în casă sau la restaurant, pantofii de damă sunt un must-have pentru clipele de neuitat. Nu uita de ținuta elegantă pe care trebuie să o porți. Păstrează tradiția și exprimă-ți iubirea pe românește.

 

pantofi-piele

Dragobete prevestitor de nuntă și armonie

 

Dacă tradiția spune că Dragobete este un inițiator în ale iubirii, desigur că un înger păzitor se declară mulțumit că și-a făcut treaba. Cum acest Cupidon românesc unește multe destine, cu siguranță te apropii în lunile următoare de celebrarea celei mai importante zi din viața ta. De acum de poți gândi ce ai să porți când ai să fii mireasă. Timpul se scurge, dar ține cu tine. Pantofii de nuntă pot fi comandați din timp. Tot ce trebuie să faci este să te organizezi din timp și să alegi modelul favorit. Și sunt destule modele din care poți alege.

 

Declară-ți iubirea și emană feminitatea seducătoare în încălțămintea Ana Fashion. Cusută cu dragoste, purtată cu stil, exclusiv în România. Pentru că ținem la tradiții, iubim pantofii și ne place frumosul.