Mai multe sandale din piele, te rog! Vara este din multe puncte de vedere un anotimp minunat. Iar faptul ca putem sa purtam din nou sandale este unul dintre acestea. Unul dintre cele mai importante. Versatile si foarte delicate, acestea reusesc sa ne faca zilele de vara mai frumoase. Stii si tu cat de mult ti-ai dori in zilele toride sa poti sa renunti in totalitate la incaltaminte si haine. Dar acest lucru contravine cutumelor, asa ca nu ne ramane decat sa purtam sandale din piele care sa ne ofere intreg confortul pe care ni-l dorim.

Iar daca esti o fashionista convinsa, confortul nu este suficient. Iti doresti sandale din piele superbe, care sa iti scoata din anonimat tinutele si sa ofere un plus de stil pasilor tai. Fara sa fie nevoie de prea multe prezentari, iata cateva dintre modelele cheie din colectia primavara-vara 2018 de incaltaminte la comanda AnaFashion.

sandale din piele

Sandalele din piele in stil roman sunt un must din Antichitate si pana in prezent. Comode si versatile, acestea nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Le poti purta atat cu rochii vaporoase si romantice, cat si cu jeansi si pantaloni scurti.

Sezonul acesta se poarta in special modelele cu inel pentru degetul mare. Noi iti propunem modelul Ruth. Aceste sandale sunt realizate din piele metalizata aurie, care va pune in evidenta o piele perfect bronzata. Vor arata foarte bine cu haine in nuante pastelate, dar si culori puternice precum albastru regal sau fucsia. Desigur, aceste sandale din piele sunt perfecte alaturi de o rochie midi sau lunga alba, care sa ,,curga” pe langa corp exact ca tinutele zeitelor.

sandale din piele

Sandale din piele cu imprimeu animal print? Trebuie sa ai cel putin o pereche. Sunt foarte feminine si incredibil de sexi in acelasi timp, oferind un plus de eleganta picioarelor tale.

Modelul Olivia are un calapod foarte comod. Desi talpa este foarte subtire si nu au platou, tocul este gros si ofera un plus de stabilitate. De asemenea, bareta peste glezna iti fixeaza picioarele si nu le lasa sa jongleze in sandala. Poarta aceste sandale din piele cu o pereche de pantaloni culotte si un sacou supradimensionat, ambele albe si adauga pe cap o canotiera. Vei obtine un look minimalist, dar cu o doza stapanita de romantism.

sandale din piele

Anul 2018 are un cuvant de spus in ceea ce inseamna incaltaminte statement. Daca vrei sa intorci privirile oriunde mergi, poarta o pereche de sandale din piele intr-o nuanta foarte puternica si poti sa fii sigura ca vei fi in centrul atentiei cu fiecare ocazie.

Culorile vedeta? Rosu, albastru, verde, oranj, galben si violet. Ultraviolet. O pereche de sandale din piele intr-una dintre aceste culori este o alegere de efect, care iti va scoate din anonimat orice tinuta. Poti sa mizezi pe all black sau pe color blocking si sa imbini mai multe nuante foarte puternice. Sandalele Style sunt sugestia AnaFashion, dar pe site te asteapta alte sute de modele superbe. Intra si descopera cea mai noua colectie.