Indiferent de stilul vestimentar, o pereche de balerini din piele naturala sunt și vor rămâne o alegere smart, pentru orice moment al zilei sau eveniment.

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de balerini de piele, rezistenți și de cea mai bună calitate pentru această primăvară, vă sfătuim să dați un ochi pe site-ul nostru pentru a găsi perechea de balerini la comanda preferată iar noi o livrăm cât ai spune ...primăvară!

balerini-anafashion-la-comanda

Am pregătit pentru acest sezon o colecție colorată și vibrantă dar și extrem de versatilă, de la alb la argintiu, caramel, crem, nude, verde, negru, mov, lila etc, potrivită pentru o ieșire la suc cu fetele, pentru o întâlnire de business, pentru shopping sau o după-masă cu cei mici în parc. Cu alte cuvinte, o pereche de balerini din piele naturala pentru orice moment al zilei, ce vă permit să arătați chic dar să fiți în același timp și foarte comodă.

Fie că alegeți un model simplu, fără toc, unul cu platformă sau cu un toc pătrat, veți fi surprinsă de calitatea lor, de atenția noastră la detalii dar și de cât de ușor de purtat sunt balerinii noștri realizati la comanda. Pentru că știm cât de important e să primiți o mărime corectă de balerini de piele, vă invităm să consultați cu atenție tabelul de mărimi disponibil balerinilor online doriți și să urmați pașii care vă vor ajuta să faceți selecția de mărime corecte. Alegeți apoi materialul (lac, piele întoarsă sau piele naturală) din care vă doriți perechea de balerini și în 10 zile lucrătoare (îi realizăm pentru fiecare comandă în parte) îi veți primi la adresa de livrare solicitată.

Bineînțeles, vei găsi la noi și pantofi (eleganți, stileto, pictați manual, oxford sau cu toc ortopedic) cu sandale ( cu toc sau talpă joasă), ghete, botine sau cizme.

pantofi-la-comanda-anafashion

Și dacă tot te-ai decis să investești primăvara aceasta într-o pereche de balerini la comanda, de calitate, te invităm să îți alegi și o geantă de piele care să completeze ținutele tale. Fie că ești adepta rucsacurilor, practice și chic, a genților de mână sau cauți o geantă plic din piele naturala, la comanda, perfectă pentru o ieșire la terasă cu prietenele, pe site-ul nostru vei găsi o varietate mare de modele, din lac, piele întoarsă sau piele naturală, toate create cu atenție deosebită la detalii și de o calitate superioară.

geanta-la-comanda

Pentru fericitele domnișoare care vor spune „Da” în acest an, avem o categorie specială, cu pantofi de mireasă la comanda special gândiți și creați pentru ziua cea mare, fiind extrem de eleganți dar și comozi, un atribut extrem de important pentru confortul mireselor.

În plus, te invităm să dai un ochi și pe secțiunea Outlet, unde vei găsi la prețuri avantajoase dar la aceeasi calitate, cizme, ghete, bocanci, pantofi, sandale dar și balerini. Pentru că nu-i așa, fashionista smart investește din primăvara în încălțăminte clasică și elegantă de toamnă și iarnă, la prețuri avantajoase!

Indiferent de ce schimbări de garderobă vrei să faci primăvara aceasta, acceptăm cu drag provocarea și abia așteptăm să te încălțăm sau să te accesorizăm!

Cu drag,

Ana Fashion!