Emotii, entuziasm fericire sau nostalgie, ziua in care toate trairile sunt val-vartej in mintea ta sau poate ziua la care visai inca de cand erai mica si iti imaginai cum zana cea buna iti va darui o rochie de vis si o pereche de pantofi eleganti si stralucitori facuti la comanda special pentru tine printr-o singura miscare din bagheta magica.. 

sandale-mireasa

Ziua nuntii, in realitate, cu siguranta unul dintre cel mai asteptat moment al evolutiei tale ca femeie, o zi pe care o planifici din timp, punand fiecare detaliu la punct si sperand ca totul o sa fie ca in randurile basmelor pe care le citeai in copilarie. Aranjamente atent gandite, invitatii, rochie impecabila si oare ce pantofi sau sandale sa alegi pentru un confort ridicat pe durata intregului eveniment? Balerini din piele naturala, sandale din piele la comanda, pantofi cu toc la comanda - atatea variante si totusi o decizie extrem de grea. Prea mici, prea mari, putin largi sau poate prea fixi, cu riscul de a provoca probleme in timpul dansului. Te gandesti la Cenusareasa si cum toata lumea a incercat pantoful pierdut, care ei, insa, ii era perfect. Oare sa tai putin din calcai ca sora vitrega? Sa folosesc un dress ca sa pot intra in pantofii aceia putin mici? Nicidecum.. Cauta pantofii de dama la comanda pentru dimensiunile piciorului tau de purtat in ziua nuntii.

Sandale din piele naturala cu toc sau pantofi eleganti?

Inca nu esti dispusa sa alegi. Apeleaza la aceste variante cu incredere, dar asigura-ti o optiune de rezerva, cum s-ar spune optiunea B, o pereche simpla de balerini la comanda pentru acel moment al evenimentului cand vrei sa renunti la tocuri si sa te simti bine, desculta, insa incaltata. Acestia sunt creati special pentru mirese, moderni, cu detalii speciale, in functie de propriile preferinte, iti sunt ajutorul de nadejde cand simti ca ai obosit si vrei un mic moment de rasfat pentru picioarele alea care sunt pe ritmul de dans in majoritatea timpului.

balerini-de-mireasa-la-comanda

Esti in cautarea unor pantofi cu toc la comanda de care sa uiti ca sunt in picioare, sa poti dansa valsul mirilor, sa poti intampina invitatii si sa nu simti disconfortul specific pantofilor incomozi?

Ana Fashion vine in ajutorul oricarei femei care isi doreste o pereche de pantofi de mireasa speciali pentru o nunta de poveste. Pantofii de mireasa sau sandalele elegante pot fi personalizate dupa bunul plac, acestia iti lasa piciorul sa respire, sa fie relaxat si sa se miste fara probleme. Poti alege nuanta/tipul de piele, inaltime/forma toc, detaliile aplicate, precum funda, bareta, paiete stralucitoare sau imprimeuri diverse. Marimile sunt variate, incep cu 33 si se termina cu 42.

Pantofi online la comanda, atent lucrati de niste maini dibace si realizati din materiale de calitate.Acum, ca suntem in preajma sezonului estival in care nuntile sunt la superlativ cauta perechea perfecta de pantofi de mireasa la comanda si plaseaza in cateva minute comanda ta. Daca prin magie ai ajuns pe site si nu esti in cautarea unor pantofi de nunta poti trage o privire asupra celorlalte tipuri de incaltaminte la comanda (sport, balerini, cizme, botine) sau chiar a gentilor.

Cu drag,

Ana Fashion!