Nu stim despre tine, dar noi iubim sa purtam pantofi care au un cuvant de spus. Prin culoarea lor, prin micile detalii care fac diferenta sau calapodul exceptional, incaltamintea pe care o purtam ne completeaza personalitatea si ne scoate din anonimat tinutele de zi cu zi. Recunoaste, si tu simti acelasi lucru pentru pantofii tai. Este o dragoste cu care orice femeie se naste, iar ea trebuie sa fie nutrita permanent cu modele din ce in ce mai frumoase.

Moda acestui sezon se potriveste ,,manusa” iubitoarelor de pantofi. Acum este momentul sa adaugi in garderoba modele spectaculoase, care sa dea viata tinutelor tale de vara. Afla pe ce trebuie sa mizezi!

pantofi la comanda

Culori puternice

Sezonul cald aduce cu sine intotdeauna o paleta de culori impresionanta. Daca vrei sa oferi tinutelor tale un plus de personalitate, poarta pantofi realizati la comanda in culori care sa atraga toate privirile din jur. Opteaza pentru nuante puternice precum galben, oranj, rosu, corai, albastru, verde sau violet. Acestea au dominat podiumurile de moda in colectiile de primavara-vara ale marilor designeri, iar acum este timpul sa se regaseasca si in garderoba ta.

O astfel de pereche de pantofi la comanda poate fi purtata in atat de multe moduri! Opteaza pentru tinute monocromatice, dar si pentru outfituri in nuante la fel de puternice.

pantofi la comanda

Pantofii pictati

Se porta incaltamintea personalizata, asa ca da frau liber imaginatiei si achizitioneaza-ti cat mai curand o pereche de pantofi la comanda pictati manual. Poti opta pentru un desen stilizat, care sa emane aerul placut al verii sau pentru un mesaj care sa te reprezinte. Sezonul acesta se poarta hainele si accesoriile cu mesaje motivationale, imprimeurile florale si desenele abstracte. Care sunt preferatele tale?

Picturile realizate pe pantofi sunt o idee buna atat pentru drumurile de zi cu zi, cat si pentru evenimentele importante, precum o nunta sau o petrecere sofisticata unde vrei ca incaltamintea ta sa aiba un cuvant de spus.

pantofi la comanda

Pantofii cu detalii supradimensionate

Viata este prea scurta sa purtam incaltaminte plictisitoare, asa ca o pereche de pantofi la comanda cu funde supradimensionate este exact ceea ce ai nevoie sa oferi stil si atitudine fiecarui pas pe care il faci. Opteaza pentru combinatii de culori spectaculoase si nu lasa rutina sa se instaleze in dulapul tau. Rasfata-te cu incaltaminte statement, care sa se potriveasca perfect personalitatii tale. Combina mai multe tipuri de piele, alege imprimeuri indraznete si risca sa porti calapoade deosebite, pe care nu le-ai mai avut pana acum in garderoba.

Sezonul acesta se poarta exceptionalul – este timpul sa fii tu in cea mai buna varianta a ta. Pantofii la comanda AnaFashion sunt realizati de specialisti dedicati care au mostenit dragostea pentru incaltaminte. Fiecare detaliu este tratat cu atentie maxima, iar rezultatul final este intotdeauna de cea mai buna calitate.

Descopera cea mai noua colectie primavara-vara 2018 de pantofi la comanda!