Trendul momentului in materie de outfit-uri de strada face furori pe Instagram si cu siguranta te numeri si tu printre impatimitele tinutei compuse din ghete de dama din piele si pantaloni trei sferturi. Daca iti place incaltamintea de calitate si vrei sa o pui in valoare cu ajutorul pantalonilor, iata cateva idei de tinute menite sa iti contureze personalitatea si sa te scoata din anonimat!

Ghete de dama din piele si jeansi fara tiv

Nu ai cum sa nu iubesti acele ghete dama piele de culoare alba pe care le-ai tot admirat la vedetele de peste Ocean. Aceste accesorii must-have in sezonul rece vor fi perfect evidentiate de o pereche de jeansi decolorati, fara tiv. Pentru a crea o aparitie eleganta, cauta modele de ghete de dama din piele putin mai inalte, care sa fie acoprite de pantaloni si imbraca-te in partea superioara cu o bluza din voal baby blue si un palton lung.

Ghete de dama din piele si pantaloni scurtati

O pereche frumoasa de ghete de dama din piele va fi evidentiata perfect de pantalonii vintage pe care nu i-ai mai purtat de ceva vreme. Tot ce trebuie sa faci este sa ii scurtezi in asa fel incat sa lasi in prim-plan incaltamintea statement iar tinuta va fi una desprinsa din paginile revistelor de moda. Completeaza look-ul urban casual cu un pulover pufos supradimensionat sau cu o jacheta in carouri care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic. Stilul relaxat al tinutei va primi numeroase aprecieri.

Ghete de dama din piele si pantaloni de vara

Cine spune ca pantalonii "de vara" nu pot fi purtati toamna si primavara sau chiar la inceputul iernii? Totul tine de alegerile vestimentare pe care le faci si de cat de reusite sunt combinatiile. Spre exemplu, daca iti plac nuantele neutre si te regasesti in stilul sofisticat de zi, combina ghete de dama din piele intoarsa bej cu o pereche de pantaloni albi trei sferturi dintr-un material delicat, care iti vor conferi un aspect impecabil. In partea de sus a corpului, poti purta un pulover bej simplu, pe care sa il accesorizezi cu lantisoare aurii sau o camasa alba si un palton bej lung. In schimb, daca nu iti plac nuantele neutre si tii mortis sa iesi in evidenta pe strada, ai putea asocia culori contrastante, care sa te puna in valoare. Spre exemplu, ce ai spune de o pereche de ghete de dama din piele de culoare neagra in combinatie cu o pereche de culottes albi si o jacheta neagra cu tinte? S-ar putea sa iti placa la nebunie!

Ghete de dama din piele in tinute all black

Daca nu stii exact cum sa combini pantalonii trei sferturi cu ghete de dama din piele, cu un outfit all black nu ai cum sa dai gres. Dincolo de faptul ca reprezinta o alegere inspirata in zilele friguroase in care nu ai chef sa te imbraci „la moda“, stilul all black iti va alungi silueta si te va face sa pari chiar si cu cateva kilograme mai slaba. Incearca o pereche de jeansi negri sau pantaloni de stofa trei sferturi in combinatie cu ghete de dama din piele de culoare neagra, o maleta si un palton in aceeasi nuanta si ai obtinut un look de celebritate.

Noi ti-am dat doar cateva idei, insa tu esti cea care trebuie sa le puna in practica! Intra pe site si descopera ce modele de ghete de dama din piele am pregatit pentru tine!