Bine ati revenit din vacanta si sper ca sunteti cu pofta de munca si pline de energie pentru noul an! :) A trecut ceva timp de cand nu am mai postat insa am revenit si am pregatit pentru voi un articol cu cateva idei de cum putem purta o pereche de cizme la comanda sau botine la comanda.

Deoarece le port deseori in lunile de iarna, spre primavara, versatilitatea este esentiala. Cizmele stilate incep de obicei cu ceea ce port. Pentru pantaloni, prefer sa aleg o pereche de cizme din piele naturala mai scurte sau o pereche de botine dama, un exemplu bun ar fi modelul de botine din piele stretch(https://www.anafashion.ro/ghete-dama-din-piele-naturala/botine/botine-piele-delia-l30.html ) .

Imi place cum arata botinele din piele naturala cu blugi skinny dar le-am asortat și cu pantaloni largi cu talie inalta care au revenit in trend, ei fiind la moda cu precadere in anii 80-90. Pentru a crea un efect deosebit de elegant si magulitor, imbracati pantaloni si cizme piele în culori similare pentru a crea un aspect monocromatic.

Una dintre tendintele mele preferate pentru toamna / iarna sunt cizmele la comanda peste genunchi. Poti alege atat cu toc inalt cat si cu talpa joasa, iar pentru ca realizam cizme la comanda ai posibilitatea de a personaliza perechea preferata, pot fi cu tocul gros sau subtire, cu talpa joasa mai subtire sau stil bocanc, dupa bunul plac. Nu uita insa ca poti alege si culoarea preferata :) 

Daca alegi cizmele cu toc le poti asorta cu o fusta sau rochie pana la genunchi. Cizmele la comanda cu talpa joasa le poti purta la o iesire cu fetele, shopping sau birou. Este important sa ai in vedere ca piesele vestimentare trebuie sa depaseasca cel mult o palma linia genunchiului sau poate chiar sa alegem o rochie pana la genunchi.

Sper ca vor fi de folos recomandarile mele.

Pe curand!