Un interviu de angajare este o oportunitate si o provocare pentru orice femeie care isi doreste sa se prezinte impecabil. Atunci cand cunosti oameni noi, trebuie sa fii intotdeauna o prezenta agreabila si sa te straduiesti sa lasi o impresie placuta celor cu care interactionezi. Asta nu inseamna ca trebuie sa mimezi ca ai fi o alta persoana, ci sa te comporti cat mai natural, intr-o tinuta care te reprezinta. Si pentru ca pantofii pot defini stilul pe care alegi sa il abordezi, cel mai bine este sa incerci o pereche de pantofi la comanda. Iata cateva exemple de modele pe care le poti combina cu diverse articole vestimentare!

Niciodata nu dai gres cu stiletto

Printre cei mai indragiti pantofi la comanda se numara pantofii stiletto, intrucat acestia iti confera un aspect elegant si pot fi asortati cu usurinta cu mai multe tinute office. Cauta-i pe cei care urmeaza o linie cat mai simpla, in culori clasice, cum ar fi negru sau nude, si mizeaza pe decenta, in speranta ca vei primi un feedback pozitiv.

Si balerinii pot fi o alegere

Pantofi la comanda inseamna chiar si balerini eleganti, cu varful ascutit, din piele lacuita, care pot inlocui cu succes tocurile incomode, atunci cand nu te simti in stare sa le porti. Pentru a avea o tinuta de efect cu ajutorul balerinilor, poarta pantaloni la dunga si o camasa din satin, iar efectul va fi fabulos. Impecabili, inainte de toate Daca te-ai decis asupra pantofilor stiletto si crezi ca nicio alta pereche nu ti se va mai potrivi atat de bine, atunci asigura-te ca cei pe care ii incalti sunt in perfecta stare, curati si impecabili. Cu cat vei avea mai multa grija de modul in care arati, cu atat te vei simti mai bine, mai increzatoare in fortele proprii, iar acest lucru va fi evident si pentru cei din jurul tau.

Evita ornamentele

Oricat de mult ai fi atrasa de o pereche de pantofi la comanda cu insertii metalice, imprimeuri si alte accesorii stralucitoare care atrag imediat atentia, incearca sa eviti aceste modele in cazul in care te prezinti la un interviu de angajare. Nu numai ca vor atrage atentia in mod inutil, dar s-ar putea sa para cam deplasati pentru context. Mergi pe clasic intotdeauna si nu ai cum sa dai gres!

Ai grija cum ii combini cu hainele

Stilul si culoarea modelului de pantofi la comanda alesi pentru interviu trebuie sa reflecte personalitatea si sa fie in armonie cu toate celelalte elemente ale tinutei. Totul trebuie sa se imbine perfect, de la camasa pe care o porti pana la tocul pantofului. Nu trebuie sa mergi pe tocuri extrem de subtiri sau inalte si nici sa faci o parada in culori tipatoare si imprimeuri care nu se potrivesc. Cheia succesului este sa alegi o tinuta care sa se remarce prin bun-gust si rafinament, insa care sa nu iasa prea mult in evidenta. Altfel spus, e mai bine ca angajatorul sa isi aminteasca de tine datorita calitatilor tale profesionale decat sa ii ramai intiparita in memorie ca un exemplu de ASA NU din punct de vedere vestimentar. Daca simti ca emotiile te coplesesc, lasa totul in seama noastra si vei avea cei mai frumosi pantofi la comanda! Te asteptam cu modele noi, de primavara, care abia asteapta sa isi cunoasca posesoarea!