Faptul ca femeile au o predilectie pentru pantofi nu mai e o noutate. Insa interesant este ca si barbatii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti de ceea ce poarta reprezentantele sexului frumos. Cu toate ca nu vor intelege niciodata aceasta pasiune a doamnelor si domnisoarelor pentru incaltaminte la comanda, acestia au invatat sa traga cateva concluzii in functie de ceea ce vad zilnic pe strada. Mai exact, ei pot sa isi faca o prima impresie despre o femeie dupa ce ii analizeaza pantofii. Daca vrei sa stii ce crede un barbat despre personalitatea ta, iata ce modele de incaltaminte la comanda ar trebui sa porti mai des!

Pantofi cu toc, pentru femei puternice

O femeie cu atitudine nu va ezita vreodata sa isi etaleze pantofii cu toc. Barbatii care admira femeile ce poarta tocuri cred despre ele ca sunt lipsite de inhibitii, se simt bine in pielea lor si nu au o problema in a spune lucrurilor pe nume, indiferent de subiectul abordat. De asemenea, cea care investeste in incaltaminte la comanda de calitate inseamna ca este o persoana cu o situatie materiala buna, pentru care banii nu sunt o problema.

Pantofi cu talpa joasa, destinati femeilor active

Desi la prima vedere ai impresia ca nu esti sexy intr-o pereche de pantofi cu talpa joasa, afla ca barbatii se simt atrasi si de femeile care pun confortul pe primul loc. Acestia considera ca femeile care poarta incaltaminte la comanda fara toc sunt persoane cu picioarele pe pamant, atat la propriu, cat si la figurat, ceea ce ii face pe barbati sa se simta in siguranta si foarte relaxati. Asadr, daca te pregatesti de o intalnire si consideri ca tocurile nu sunt cele mai potrivite, alege un model mai confortabil, in care sa radiezi.

Culori puternice sau culori inchise?

Nu doar modelul pantofilor are de spus cate ceva barbatilor despre noi, ci si cromatica pe care o alegem. Spre exemplu, daca esti o femeie careia ii plac culorile puternice si obisnuiesti sa porti des incaltaminte la comanda in nuante neon, ai putea fi considerata o persoana excentrica, materialista, care are multe asteptari de la viitorul partener. In schimb, daca alegi pantofi in nuante inchise, cum ar fi negru, maro sau grena, inseamna ca esti o fire pragmatica si conservatoare, care prefera cariera in detrimentul unei relatii. Deloc surprinzator, femeile care prefera pantofii colorati in rosu, roz, mov si verde sunt mai jucause, isi asuma riscuri mai des si sunt extrovertite, fiind partenerele ideale pentru barbatii mai copilarosi. Dupa cum bine vezi, incaltamintea aleasa de tine chiar are un impact enorm asupra barbatilor! Invata sa porti mai des tot ceea ce te reprezinta, pentru a-ti spori increderea in tine si capacitatea de seductie. Insa nu uita niciodata de confort, caci un model comod de incaltaminte la comanda te va face si mai atractiva fata de sexul opus. Daca vrei sa cuceresti sau pur si simplu sa te faci remarcata, inspira-te din colectiile noastre si alege-ti noile accesorii cu care sa stralucesti!