pantofi-piele-pictati-manual

Fast Fashion a scos din discuție calitatea superioară a materialelor din care este produsă încălțămintea și a pus pe primul loc estetica. Știm că sexul feminin este atras de cromatică, formă și design, însă aceste caracteristici nu asigură confortul și sănătatea piciorului pe care trebuie să o aibă în mod cert, încălțămintea. Încălțămintea din piele poate pune accent atât pe aspect, cât și pe garanția calității. Moda italiană a știut întotdeauna să evidențieze cele mai frumoase, artistice și calitative produse care s-au răspândit pe piața europeană. 

 

Există diverse tipuri și stiluri de pantofi lucrați manual, suficient pentru a oferi o încălțăminte esențială pe care fiecare dintre noi să o poarte. Investiția într-o pereche de pantofi din piele, merită cu desăvârșire. Pentru multe persoane, aspectul elegant și clasic este ceea ce îi atrage, iar pentru altele calitate inconfundabilă este cea mai mare atracție. Dacă unii preferă întotdeauna o pereche de încălțăminte din piele naturală, alții încă ezită să apeleze la ea. Dilemele provin de la următoarea întrebare: Valoare pantofilor din piele poate justifica prețul acestora? 

Răspuns: Da, este cea mai înțeleaptă decizie! 

 

  1. Calitate superioară

Spre deosebire de perechile de pantofi pe care le găsim în toate vitrinele mallurilor din magazinele cunoscute, pantofii din piele nu vor ceda sub expunerea la multe condiții de mediu. Când cumperi piele premium adevărată, nu trebuie să îți faci griji că se despică, se crapă sau se lasă la uzură. Pantofii care sunt fabricați ieftin, se vor degrada în câteva luni sau un an, în timp ce pantofii din piele pot rezista zeci de ani.

pantofi-piele

 

  1. Finisaj personalizat

Cei mai buni perechi din piele sunt realizați manual. Un pantof bine lucrat, personalizabil poate fi creat în funcție de nevoile tale de încălțăminte și va încorpora toate aceste elemente pentru a crea un pantof perfect adaptat, care va oferi nu numai confort suprem, ci și funcționalitate maximă. 

 

  1. Raport calitate-preț excelent

În timp ce o pereche de pantofi din piele de calitate te poate costa mai mult în avans, ei vor rezista mult mai mult decât orice altă pereche de pantofi fabricați. Te poți aștepta ca pantofii tăi să reziste zeci de ani, uneori chiar pentru toată viața. Dacă pielea este îngrijită corespunzător, nu trebuie să îți faci griji de suma mai mare pe care ai investit-o în încălțămintea de piele. 

 

  1. Nu se demodează niciodată

Pielea rămâne clasică și veșnic cea mai bună alegere. Totuși există de mii de ani, ceea ce înseamnă că nu se va demoda nici prea curând. Categoric încălțămintea de acest gen este realizată dintr-un material natural și va fi mereu unică.

 

  1. Sunt durabili

Fabricați din calitate superioară, pantofii din piele vor rezista la tot felul de condiții meteorologice. Meșterii handmade tind să acorde mai multă atenție lucrurilor mici care fac ca o pereche de pantofi să reziste mai mult: cusăturile suplimentare, căptușeala și îngrijirea contribuie în mare parte la realizarea celor mai calitativi pantofi.

 pantofi-piele

 

  1. Sunt respirabili

Spre deosebire de plastic, pantofii din piele permit picioarelor să respire, astfel încât să nu obosească la fel de mult ca pantofii realizați din material de plastic. Deși cele două materiale arată aproape la fel, pielea nu va cauza probleme neplăcute picioarelor și le va permite să respire liniștite și comod în pantofi.

 

  1. Pot face față unor situații medicale speciale

Pentru că sunt lucrați manual, pantofii pot fi croiți pentru a răspunde oricărui tip de formă sau condiție a piciorului, fie că este vorba de arcuri înalte, degete în ciocan sau bunion care necesită încălțăminte specială. Pantofii personalizați pot fi proiectați pentru a satisface orice cerințe pe care le cauți la încălțămintea de calitate.


Te invităm să arunci o privire pe Ana Fashion și să alegi încălțămintea care se mulează perfect după gusturile tale. Nu uita că indiferent de ce îți dorești, să investești într-o pereche de pantofi de piele de bună calitate întotdeauna este o idee bună. Vei simți pură fericire! Te așteptăm!