sandale-la-comanda

Piciorul înainte, spatele drept, atitudinea în față! A venit primăvara și cu siguranță a venit vremea să schimbi și tipurile de încălțări după care oftai toată iarna. Acum că totul înflorește, natura zâmbește curios și soarele luminează mișelește, outfiturile mișună străzile urbane cu mult dinamism. Da, știm că ai dulapul plin de pantofi, dar tot timpul e loc de mai multe tipuri de încălțăminte. Versatilitate multă, libertate de mișcare în ținute cât mai mare. Câștigăm teren pe ambele fronturi și toată lumea e fericită. Cine spune că investește financiar în pantof, a greșit. Investiția se alimentează în emoție, iar emoții și stare de bine ne transmit hainele și pantofii pe termen lung. 

 

Am scăpat de grijile noroioase și îmbrăcămintea aglomerată pe care iarna ne-a forțat să o păstrăm. Primăvara își spune cuvântul! E timpul să aruncăm o privire pe tendințele de pantofi de primăvară pentru 2022. 



Platformele


Da, sunt din nou în vogă sau mai bine zis nu s-au demodat niciodată, ci au fost abordate de curajoasele cărora le-a plăcut să iasă din tipare. Pantofii cu platformă sunt, probabil, cel mai confortabil mod de a-ți oferi puțină înălțime și stabilitate, fără a trebui să îți faci griji că îți joacă glezna într-un mod neplăcut. Platformele sunt opțiunea perfectă pentru un eveniment în aer liber sau de adăugat într-o ținută ca un detaliu necesar. Arată super mișto într-o ținută casual cu blugi albaștri sau fancy cu rochiță simplă și vaporoasă de satin.

pantofi-piele-cu-platforma

Stiletto albi

 

Albul înseamnă puritate, rafinament, extravaganță, lux. E atât de la îndemâna noastră, iar totul ține de cum reușim să creăm o armonie absolut perfectă. Pantofii stiletto albi pot fi accesoriul principal din ținutele de zi cu zi sau chiar cheia pentru evenimente speciale. Tiparele de piele sau chiar cele lăcuite prezintă pantofii ca pe o bijuterie vestimentară pe care trebuie să o încadrăm într-o ținută minimalistă. Fie că porți pantaloni țigaretă din stofă, fie că alegi fuste midi sau rochii în valuri, stiletto albi sunt cea mai bună opțiune pentru a te păstra clasică, stilată și elegantă.

 

Balerinii


Balerini, balerină, balet. Definiția perfectă de a fi balerină zilnic, fără să fi fost nevoită să practici această meserie. Balerinii sunt un tip de încălțăminte gingașă, comodă și ușoară încât nu pot lipsi din garderobă. Atât de versatili încât îi poți purta la birou, la făcut piața, în oraș cu fetele sau chiar la o plimbare relaxantă în parc. Să nu uităm că ne salvează de la dureri la nunțile obositoare. Lasă picioarele să fie descătușate și adoptă un look plăcut și nonșalant ca o lebădă frumoasă.

balerini-piele-la-comanda

Espadrilele și pielea Avarca

 

Sandalele din piele Avarca sau espadrilele, sunt fabricate din materiale ușoare, asemănătoare pânzei, care arată similar cu rafia. Desigur că aceste reguli se aplică doar espadrilelor care au talpa din acest tip de țesătură. Aceste tipuri de sandale confortabile oferă o atmosferă boho-chic și sunt ideale pentru un brunch elegant și o rochie din in fluidă. Pentru ținute în culori sau simple, sandalele din piele Avarca sunt o selecție potrivită pentru căldură.

 

Oxford

 

Talpă groasă și durabilă sau talpă joasă și ușoară, pantofii oxford sunt printre cele mai bune invenții androgine care există. Pe lângă faptul că oferă ținutelor un aspect modern, oxford pot oferi un efect wow oricărei ținute. Pot da o alură formală vestimentației office, de ce nu casual la blue jeans și jachetă de piele sau chiar fetițistică la o rochiță simplă și o geantă lăcuită. Sunt ideali de purtat fie în timpul zilei, fie chiar în club pentru dansuri lungi și de neuitat. Numai buni de avut în dressing.

 

Nu uita, nu contează care sunt trendurile, contează cum te simți tu. Ai încredere în tine, în gusturile tale și fii așa cum îți place să te simți. Ceea ce e în interior, de obicei se vede și în exterior. Pe Ana Fashion rămâi la curent cu ultimele noutăți în materie de modă și descoperă gama noastră de încălțăminte, făcută la comandă, așa cum visezi tu.