De ce sa cauti pantofii perfecti, cand poti sa ii creezi singura? Incaltamintea la comanda este o solutie rapida la care ar trebui sa apelezi si tu. Afla care sunt cele 5 avantaje de care trebuie sa profiti!

Poti sa fii propriul tau designer

Incaltamintea la comanda arata exact asa cum iti doresti tu sa arate – in cel mai mic detaliu. Pe site-ul nostru sunt afisate o multime de produse, dar daca ai o alta viziune asupra modelului care te incanta, trebuie doar sa ne spui, iar noi iti indeplinim dorintele. Primul pas este sa alegi modelul preferat si sa accesezi pagina sa. Acolo vei gasi un catalog cu incredibil de multe mostre de piele. Indiferent ca vrei sa fie realizati din piele mata, lacuita sau intoarsa, aici vei gasi o varietate foarte mare de culori si texturi.

incaltaminte la comanda

Marimea si culoarea pe care le doresti sunt intotdeauna in stoc

Probabil ca ti s-a intamplat de foarte multe ori sa cauti perechea perfecta de pantofi zile intregi, iar in momentul in care crezi ca in sfarsit ai gasit-o, sa afli ca nu se mai afla pe stoc. Sau sa descoperi ca modelul pe care ti-l doresti nu a fost produs pe culoarea de care ai nevoie. Aceste probleme dispar atunci cand alegi sa cumperi incaltaminte la comanda. Pantofii pe care ii cumperi sunt facuti special pentru tine si, de aceea, marimea ta si tipul de piele pe care il vrei sunt mereu disponibile.

Vei gasi pantofi chiar daca picioarele tale sunt mai dificile

Picioarele noastre sunt diferite. De aceea, unora dintre noi ne este mai dificil sa gasim pantofi care sa ni se potriveasca perfect. Dar nu si daca iti cumperi incaltaminte la comanda. Pe site-ul nostru iti vei gasi perechea indiferent daca ai picioarele late sau foarte subtiri, iar marimile pe care ti le propunem sunt curpinse intre 34 si 40. Si da, avem si jumatati de marime. Nu trebuie decat sa alegi calapodul care te avantajeaza si sa te bucuri de noua ta incaltaminte realizata la comanda.

incaltaminte la comanda

Incaltamintea ta este unica

Daca vrei ca nimeni altcineva sa nu aiba pantofi ca ai tai, inseamna ca trebuie sa iti cumperi incaltaminte la comanda. Pune amprenta personalitatii tale si creeaza o pereche care sa ti se potriveasca 100%. Specialistii AnaFashion se vor ocupa ca tu sa porti cea mai frumoasa pereche de pantofi.

Opteaza pentru pantofi pictati manual

Daca vrei ca pantofii tai sa fie intr-adevar deosebiti, poti sa optezi pentru o pictura realizata manual. Un desen care sa te reprezinte sau un mesaj care te defineste sunt doua artificii stilistice care vor arata foarte bine pe noua ta incaltaminte la comanda. Gandeste-te bine ce desen vrei sa realizam pe pantofii tai, iar noi ne vom stradui ca rezultatul final sa fie impecabil.

Acum ca stii avantajele lor, intra pe site-ul nostru si descopera noua colectie de incaltaminte realizata la comanda. Adauga in garderoba modelele care te caracterizeaza si ofera stil pasilor tai.