Sport, cu talpă groasă, retro, eleganți sau cum tendințele aduc versatilitatea pantofilor de iarnă la cote maxime. Dacă sezonul trecut am înghețat cu stil, iarna aceasta adăugăm și confortul care se asortează de minune cu vremea rece. Winter Fall 2021-2022 nu mai pune accent pe normele stilului personal, ci se îndreaptă către un stil universal care să existe pentru toată lumea. Trebuie să recunoaștem că această universalitate este compusă din look-urile clasice de iarnă: paltoane și pantofi. 

Look-uri glam, de inspirație feminină și extravagantă: botinele. Tipul acesta de încălțăminte este ideal pentru ca exprima feminitatea ce pune accent pe articolele de îmbrăcăminte de înaltă calitate, care de-a lungul istoriei nu erau accesibile pentru oricine. Accesoriile migăloase redau unicitate pantofilor și îi scot în evidență finețea cu care sunt cusute motive cu perle, detalii aurii sau argintii.

 

cizme-la-comanda

Când androginul se întâlnește cu femininul apelăm tot la categoria de botine și ajungem la ciocate. Blue jeans, white shirt și o pereche din piele naturală de ciocate sunt perfecte pentru un match casual. Acest tip de încălțări sunt atât de versatile, încât pot fi purtate oricând și oriunde. Crearea unui look se rezumă exclusiv la materialele cu care asortăm încălțămintea. Desigur că trebuie să ținem cont de culori. Neutrul câștigă întotdeauna premiul cel mare.

Purtatul ghetelor doar la ținutele sport a devenit passé. Ghetele sunt permise la tot felul de combinații, care mai de care mai atractive, care oferă un contrast minimalist plăcut. Ghetele din piele, cu talpă groasă, nu doar că sunt încălțămintea ideală pentru orice femeie, ci sunt și extrem de practice și confortabile. Talpa groasă este deosebit de utilă pe ninsoare și oferă protecție piciorului. Și așa impermeabilitatea redă personalitate ținutei prin simplitate. Trendul este că acum poți să porți orice cu orice. Fie cu rochii simple din tricot sau vaporoase, fie la blugi sau fie cu pantaloni drepți, ghetele sunt întotdeauna o alegere perfectă indiferent de sezon.

Și, cum altfel să creezi ținute absolut fabuloase, fără prea mult efort, dacă nu cu cizmele lungi? Diferența o face combinația dintre accesorii și materiale. Trebuie de știut că cizmele lungi sunt un must have pentru garderoba oricărei femei. Poți crea ținute incredibile cu aceste tipuri de încălțări. Lasă-ți imaginația să se joace cu formele tale și piesele vestimentare pe care le ai și ai să vezi că reușești să concepi un outfit wow. Indiferent că porți rochii, pulovere oversided, pantaloni de piele, fuste de mătase, pantaloni clasici sau chiar jeanși, cizmele lungi din piele îți dau puterea de a fi seducătoare și sexy. 

 

cizme-la-comanda

Îndrăznește să porți ce te face să te simți bine. Stilul propriu te face să arăți senzațional, chiar dacă tendințele pun amprenta pe universalitate, tu faci diferența.Nu chiar haina îl face pe om, ci invers. Și cum nouă ne place autenticul, asumarea și detaliul, îți punem la dispoziție o întreagă revistă de mostre pe care să o alegi îți funcție de preferințele tale.

Ana Fashion adoră să creeze modele unice și inovatoare la comandă. Ba mai mult, concepută special pentru femei care poartă pantofii cu jumătăți de măsură. Accesează site-ul nostru online și bucură-te de ceea ce ai fi visat și nu ți s-a îndeplinit. Emană feminitate în perechea ta de pantofi favorită și simte-te ca o zeiță ce cucerește lumea.